• '; } else { echo ' '; } ?>
 • « | Home | »

  Lær Hypnose – 5 Enkle Skridt Lærer Dig At Hypnotisere

  Af Janno d.18/06/2009

  Kunsten at hypnotisere, og lære hypnose til positiv personlig udvikling er blevet langt mindre mystisk og meget mere bredt accepteret efterhånden som det videnskabelige samfund er begyndt at acceptere de fordele man kan få fra hypnose teknikker. Dem af jer der ønsker at lære at hypnotisere kan jeg glæde med, at du ikke behøver nogen specifikke færdigheder eller evner – alt kan læres og undervises.
  Lær hypnose via denne metode, det er lettere end du tror!

  Nedenfor kan du finde fem nemme at følge og effektive skridt, der vil lære dig, hvordan du hypnotiserer næsten hvem som helst der måtte ønske det. Og husk at al hypnose grundlæggende er selvhypnose, så den du hypnotiserer er selv med til at skabe den nødvendige trance.

  1. Den person, du ønsker at hypnotisere skal være afslappet og sidde i en behagelig stilling. Omgivelserne både du og dit “emne” er i bør være stille og med rimeligt dæmpet belysning – sørg især for, at der ikke er unaturlige lyskilder i rummet. Sørg også for at i ikke vil blive forstyrret af noget.

  2. Det næste skridt for at lære hypnose er at instruere ”emnet” om at fokusere med hele sin koncentration på et objekt placeret på væggen i den modsatte side af lokalet. Ethvert objekt kan bruges, forudsat at det er placeret lige foran synslinien. guide så emnet til at opleve afslapning, ved at beskrive, og bede dem forestille sig hvordan de slapper mere og mere af, fortæl især hvor tunge deres øjenlåg er. Hemmeligheden ved dette trin er at bruge en blød, afslappende og beroligende stemme.

  3. Det er vigtigt at etablere en afslappet og dyb vejrtrækning, og det kan du gøre ved at instruere dit emne til at trække vejret ind gennem næsen, og ud gennem munden. Og gentage dette i et roligt tempo, således at de følger dit tempo, på den måde kan du styre tempoet i emnets vejrtrækning, og gøre den dybebere og dybere… Fortæl imens hvordan de bliver mere og mere afslappede, og går dybere og dybere for hver vejrtrækning.

  4. bed dit emne forestille sig gå ned ad en trappe på et dyrt hotel eller måske endda i et slot. Understreg, at det er ikke almindelige trapper, men faktisk smukke, rigt udsmykkede trapper med behagelige tæpper, det vil hjælpe med afslapningen. Bed personen tælle fra ti til et for hvert skridt de tager, og at forestille sig at de for hvert skridt går dybere og dybere, og når de når til et vil de være afslappede som aldrig før.

  5. I dette sidste trin taler du positivt til emnet om det i aftalte at arbejde med inden i gik i gang med hypnosen, hvis det eksempelvis var rygestop, så tal positivt om emnets stigende vilje til at holde op med at ryge, og at emnet er i besiddelsen af al den styrke der behøves for at gennemføre et succesfuldt rygestop.
  Grundlæggende handler dette trin om at du beroliger emnet, og samtidig planter den positive tanke i emnets ubevidste sind, og herved skaber en dybere tro på at emnet sagtens kan gennemføre et rygestop, og at det vil blive let og ubesværet. Når du er færdig med de positive forslag, beder du emnet tælle fra 1 til 5, og instruere dem om at for hvert tal bliver de friskere og friskere, og ved tallet 5 vil de åbne øjnene og være frisk, afslappet og have det fantastisk.

  Sværere er hypnose faktisk ikke! Men tag det nu seriøst, og vær altid positiv under punkt 5, ellers får du ikke positive resultater!
  Og husk at selvom denne instruktion er måden man udfører hypnose, vil den aldrig kunne sammenlignes med en decideret hypnose uddannelse, der er så meget mere ved hypnose udover det at fremkalde trance og give positive suggestioner at du aldrig vil kunne lære hypnose ved at læse noget i stil med dette indlæg.

  Skulle du efter at have læst dette være motiveret til at uddanne dig til hypnotisør, kan jeg kun anbefale at du gør det, om ikke andet kommer du til at lære en hel masse om hvordan dit sind fungerer og udvikler dig som menneske.

  Emner: Hypnose/SelvHypnose, Hypnotisør, Personlig Udvikling, Rygestop artikler, Ubevidste Sind | 10 Comments »

  Kommentarer

  10 kommentarer til “Lær Hypnose – 5 Enkle Skridt Lærer Dig At Hypnotisere”

  1. Katrine Says:
   december 8th, 2010 at 10:45 am

   hvis du har en person i “trance” og du taler positivt om hvad end nu personens problem er og da du normalt ville få personen til at vågne så indsætter noget de to ikke har aftalt ville det så virke?

  2. Janno Says:
   marts 4th, 2011 at 4:50 am

   Hej Katrine

   Det kan ikke lade sig gøre at få folk til at gøre noget imod deres vilje, og selv når du er i dyb trance, vil du kunne registrere hvad der foregår.
   For at et forslag skal virke, skal du acceptere det som sandhed, og det vil du naturligvis ikke gøre, hvis personen beder dig om at gøre noget du ikke har lyst til.

   Janno

  3. lorenz st. svenstrup Says:
   maj 12th, 2011 at 11:25 pm

   Hypnose interesserer mig , men hvordan kommer jeg i gang uden at det aqbsolut skal være merkantilt-orienteret? Jeg vil gerne kunne hypnotisere både mig selv og evt andre, fordi jeg derv3ed måske kan`åbne`deres øjne eller give dem eet bedre syn på deres egne fremtidsmulighedeer.

  4. Janno Says:
   maj 18th, 2011 at 3:00 pm

   Hej Lorenz

   Hvis du vil igang med hypnose, kan jeg foreslå dig et par forskellige muligheder.

   !. Du kan tage en af de mange hypnose uddannelser der udbydes rundt omkring, mange mennesker der tager uddannelsen, gør det uden at det bliver til deres levevej, og hvem ved hvad du vil synes når du først er der.

   2. find en kopi af bogen Hypnotherapy af Dave Elman, det er en ældre bog, men den indeholder alt du behøver at vide, og lidt til.

   Håber du kommer igang, og at du synes hypnose er lige så fantastisk som jeg gør.

  5. belinda Says:
   oktober 2nd, 2011 at 10:05 am

   hejsa
   hvordan bliver jeg hypnose og hvornår stare i jeg er fra præstø og jeg vil også gerne vide hvor meget det koster
   hvorfor jeg gerne vil være hypnose er fordi jeg gerne vil arbejde med mensker og stare mit ejet med at hjælpe unge mensker og gamle mensker men jeg vil gerne være selvstæninge her i mit hjem så jeg håber at høre fra jer af

  6. Sean Says:
   oktober 8th, 2011 at 11:38 pm

   hej 🙂 har lige set det nye hypnose program “arggh det gjorde jeg bare ikke” kan det passe at man kan bruge hypnose på den måde eller er sådan et program kun opstillet for underholdnings skyld? kan man hypnotisere folk i en kørende golf bil fx sådan at de ikke kan huske hvad de har lavet under hypnosen?

  7. Frederik Says:
   juni 7th, 2012 at 12:38 am

   Hej!

   Jeg er lige ved at gå ud af 9. Klasse, og skal starte på gymnasie til næste år. Jeg er på det seneste begyndt at læse en masse om hypnose, og har set en del videoer omkring emnet. Har selvfølgelig også prøvet hypnose appen på min telefon. Har virkelig fået blod på tanden!

   Hvis jeg gerne vil uddannes hypnotisør, hvilken uddannelse skal jeg da tage?

   Mvh. Frederik

  8. william Says:
   februar 8th, 2013 at 5:55 pm

   jeg er i gang med at lære hypnose for anden gang. jeg havde nemelig glemt hvordan man gjore(men det virkede)

   william 11 år

  9. Rebecca Says:
   oktober 25th, 2014 at 2:43 pm

   Hej William
   Hvordan har du lært hypnose?
   Jeg kan se du er 11 år, jeg er 13 år og vil så gerne lære det.
   Hvor har du læst om det eller taget uddannelse?
   Kh Rebecca

  10. Anton 12 år Says:
   februar 19th, 2017 at 3:55 pm

   Hej William, jeg vil også gerne vide hvor du har lært det

   Anton 12 år