• '; } else { echo ' '; } ?>
 • « | Home | »

  Bekæmp din rygetrang uden hypnose

  Af Janno d.01/11/2014

  Det er bestemt muligt at stoppe med at ryge uden at bruge hypnose eller for den sags skyld andre hjælpemidler.
  Det handler om at lære ikke at lade dine følelser styre dig, og ikke bare give efter og ryge hver gang du føler trangen til det.

  Dit sind fungerer sådan at jo mere du tænker på noget, des mere fylder dette emne i din bevidsthed, og for de fleste af os når vi forsøger at stoppe med rygning, så tænker vi ofte og intenst på det.
  Så der er ingen tvivl om at du ønsker at stoppe, men du kan bare ikke lade være når trangen kommer over dig, er det ikke nogenlunde sådan du oplever det?

  Og jo længere du kæmper imod , det sværere bliver det for dig, fordi du ikke føler at du kan stoppe dine tanker og din krops abstinenser føles som om de totalt har overtaget kontrollen, og den eneste måde du kan få den ubehagelige følelse til at stoppe er ved at ryge en cigaret, eller hvordan du nu indtager din tobak i hverdagen.
  Men jeg er her for at fortælle dig at sådan behøver det ikke at være, og det har jeg gentagende gange bevist både overfor mig selv, og med alle de klienter jeg igennem tiden har hjulpet til at gennemføre rygestop ved hjælp af hypnose.

  Der er dog også en anden måde du kan gøre dig selv fri af røgens svøbe.
  Det handler om trangen, og hvordan du ser på den, eller oplever den hvis du ønsker den version.
  Enhver følelse , uanset hvilken følelse er forbigående , der er intet i denne verden der 100% konstant, uanset hvad vi taler om her, er der intet der ikke er foranderligt, det være sig følelser eller ting, alting er i konstant forandring , også din krop som hele tiden har celler der dør, og nye der opstår.

  Ved at se tingene på den måde, kan man også lære sig selv at forstå at rygetrangen og de abstinenser der følger med et rygestop er forbigående, og det handler egentlig bare om at du ikke giver efter lige med det samme, men sætter en tidsgrænse som du vælger at overholde.
  Så næste gang du beslutter at stoppe med at ryge, eller bare nedsætte dit forbrug, så aftal med dig selv at du ikke vil ryge bare fordi du lige nu føler en kraftig trang til det, men du vil belønne dig med selv med friheden til at vælge , hvis du bare vælger 10 minutter, længere er den egentlig ikke.

  Hvis du vil hænge lidt på her, så forestil dig at dine følelser, uanset om det er rygetrang eller en anden følelse er ikke konstant , og du kan vælge at opleve den som en bølge der kommer imod dig.
  Hvis du blot står stille og venter vil bølgen hvis den er stor nok vælte dig omkuld, hvilket er det samme som at du giver efter for følelsen.

  Men hvis du forbereder dig på at bølgen kommer, kan du stå imod den indtil er forbi dig, og gør du det samme med din rygetrang så forsvinder den igen for en tid.
  Hvis du vedbliver med at modstå den ene bølge efter den anden, vil der komme en tid hvor bølgerne ikke længere er så kraftige, og med tiden vil du faktisk opleve at bølgerne slet ikke kommer, fordi din indre storm har lagt sig, og du oplever smult vande og indre ro .

  Med andre ord du er blevet ikke ryger!

  Emner: Hypnose/SelvHypnose , Rygestop artikler | No Comments »

  Kommentarer