• '; } else { echo ' '; } ?>
 • Home | »

  Hvordan lærer du bedst hypnose?

  Af Janno d.19/01/2008

  Søger du efter en hypnose uddannelse?

  Hvis du søger efter en måde at komme i gang med en hypnose uddannelse, er der efterhånden mange der udbyder en sådan herhjemme, og det er bare at vælge hvor du ønsker at lære det…
  Prøv bare at Google “hypnose Uddannelse” i skrivende stund er der 1.050 resultater at vælge imellem hos Google.

  Der er også prisen at tage i betragtning

  Det er heller ikke helt billigt, og prisen for en grundlæggende træning ligger i omegnen af kr. 20.000.-
  Du skal dog regne med at der oveni dette beløb kommer lidt ekstraudgifter, og du ender nok et sted der er en smule højere førend du er færdig.
  Derefter er der videreuddannelse, da den grundlæggende uddannelse ikke lærer dig alt hvad der er at vide om hypnose, hvilket dog ikke er mærkeligt, der er ikke mange ting du kan lære til bunds på en uges intens undervisning, eller et halvt år med en del weekenders undervisning, samt øveaftener…

  Der er også andre muligheder

  Der er også muligheden at du køber et par bøger om hypnose, studerer teknikkerne, og træner med nogen du kender, måske din kæreste, en ven eller familie.
  Der er masser af bøger at vælge imellem hoswww.saxo.dk Du kan gå direkte
  til danske hypnosebøger eller hvad der nok er bedre er de engelske hypnosebøger hvis du ønsker at lære hypnose fra grunden.

  Jeg synes det er en god ide at købe nogle bøger om Hypnose, især hvis du er på et stramt budget, og egentligt kun vil lære hypnose fordi du synes det er interessant, men skal du være terapeut, og arbejde med klienter, er du nødt til at gå grundigere til værks. Vælg en uddannelse hos en hypnotisør du nærer tillid til, undersøg markedet først, læs om de forskellige uddannelser, og se om ikke de afholder et gratis foredrag du kan gå til.

  Måske du bare søger hypnose til dig selv?

  Hvis du bare søger hypnose til at behandle et problem du har, eller blot som personlig udvikling, er bøgerne stadig et alternativ, men så vil jeg nok foreslå at du enten søger en hypnoterapeut, eller måske køber en hypnose-cd specielt lavet til din type problem.
  Du kan købe hypnose-cd’er/mp3-filer mange steder, et af de bedre steder jeg kender er www.unexplainable.net jeg har købt indtil flere programmer derfra og har altid været godt tilfreds.

  En sidste mulighed er at du kunne tage et kursus i selvhypnose, eller købe et selvhypnose program via www.unexplainable.net som sælger mange rigtigt gode produkter, de følger med i den seneste udvikling indenfor området, og Binaurale beats er fremtiden, men læs selv mere derovre

  Emner: Hypnose/SelvHypnose, Personlig Udvikling | No Comments »

  Kommentarer