• '; } else { echo ' '; } ?>
 • « | Home | »

  Hvordan Man Udfører Selvhypnose!

  Af Janno d.02/02/2008

  Man sætter sig først et mål

  En af de første ting du skal gøre er at sætte dit mål for hvad du ønsker at opnå med selvhypnosen, hvad er dine selvhypnose forbedringsmål?

  For nogle vil det være at slippe fri af stress, overdreven bekymring, eller måske problemer med selvværdet, eller selvtilliden… For andre kan det være at slippe af med dårlige vaner, negative tanker eller en voldsom trang til sukker om aftenen.

  Den bedste fremgangsmåde er at nedskrive dine mål, og derfra beslutte hvordan du vil angribe problemet med selvhypnose. Selvhypnose koster ikke penge som udgangspunkt, og det virker hvis du er vedholdende og holder fast i dine øvelser.

  Du har adgang til alle universets ressourcer

  Før du starter med at bruge selvhypnose skal du bestemme dig for hvilke positive induktioner du vil påvirke dit sind med, og bestemme hvilket manuskript du vil gå frem efter.

  Du kan selv udvikle et manuskript, eller du kan købe en del rundt omkring på nettet, dem jeg kender er dog engelsksprogede, og du vil nok gøre dig bedst hvis du oversætter det til dansk inden du går i gang… Hos www.wendi.com kan du sikkert finde et egnet manuskript hvis du ikke selv ønsker at lave dit eget.

  Her er et eksempel på fremgangsmåden:

  1. Find et roligt sted i dit hjem, hvor du kan sidde/ligge behageligt, og hvor du er sikker på ikke at blive forstyrret.

  2. Find et punkt du let kan fokusere på, måske et søm i væggen, eller et hjørne…

  3. Gentag for dig selv at du føler dig træt, og at dine øjne bliver tunge, og når du er klar til det, så luk dine øjne…

  4. Tæl langsomt til 20 for dig selv, og forestil dig at du for hvert tal tager et skridt nedad en behagelig trappe, ned til et roligt sted.

  5. Når du er nede, så begynd langsomt at gentage dit forudøvede manuskript…

  6. Eks: Jeg er et smukt menneske der let vil ændre mine spisevaner, Mad og søde sager er færdige med at kontrollere mit liv, og min vægt. Fra og med nu vil jeg opleve denne trang som en indikation for at jeg har brug for vand eller motion.

  7. Når du har gentaget dit manuskript for dig selv mindst 5 gange i et roligt tempo kan du vække dig selv, ved roligt at tælle fra 5 til 1, og fortælle dig at for hvert lavere tal vil du blive friskere og friskere, og ved 1 vil du åbne dine øjne og føle dig frisk og veludhvilet…

  Husk Øvelse gør mester.

  Emner: Hypnose/SelvHypnose, Målsætning, Ubevidste Sind | 2 Comments »

  Kommentarer

  2 kommentarer til “Hvordan Man Udfører Selvhypnose!”

  1. Jette Olsen Says:
   juni 29th, 2008 at 11:26 pm

   Hej Hypnose1

   Tak for en god hjemmeside. Jeg synes at den har givet mig et rigtigt godt indblik i hvad hypnose er og hvad det kan bruges til.

   I øvrigt vil jeg godt anbefale en bog som jeg lige har læst om selvhypnose. Bogen hedder “Lær at forstå og praktisere selvhypnose” og den er skrevet af Lars Zwisler. Denne bog har givet mig en god forståelse for hypnose og selvhypnose, hvilket er årsagen at jeg er begyndt at interessere mig for emnet

   mvh Jette

  2. Peter S Says:
   april 25th, 2010 at 10:30 pm

   Hej Jette og Hypnose1

   Jeg kan også på det varmeste anbefale bogen “Lær at forstå og praktisere selvhypnose” af Lars Zwisler denne bog har virkeligt rykket meget for mig

   mh Peter