• '; } else { echo ' '; } ?>
 • « Hvad er Adfærdsterapi | Home | »

  Hypnose og underbevidstheden hjælper til rygestop

  Af Janno d.14/10/2014

  Det er børnelærdom at det er svært at stoppe med at ryge, det ved vi allesammen… Eller gør vi?

  Stort set alle oplever at det er svært at stoppe, men jeg vil vove den påstand at det er mest af alt fordi du er overbevist om at du ved at det er svært.

  Jaja, den får du lige igen med andre ord!
  Enhver der forstår hypnose, ved at det vi er overbevist om til et niveau hvor der er 0% tvivl i vores sind, vil leve i en verden der afspejler den overbevisning, og for den person er det rigtigt.
  Det har kan godt lyde mærkeligt, men prøv at hænge på lidt endnu, for når du først forstår det her, vil mange af de ting du gør og oplever ændre sig for dig.

  Hjernen eller sindet på et menneske er indrettet sådan at det du er fokuseret på bemærker du mere, og det du er overbevist om vil føles som virkelighed.
  De egenskaber er netop dem en hypnotisør manipulerer med i samarbejde med klienten.

  Nu er det at manipulere oftest forbundet med noget negativt så måske jeg skulle uddybe at den manipulation kun kan gennemføres hvis klienten samarbejder, og der vil absolut ingen forandring forekomme hvis klienten ikke aktivt deltager og samarbejder.
  Det vil sige at når du bestiller tid til en rygestop med hypnose , skal du forstå at hvis du ikke selv deltager aktivt og accepterer de positive forslag din hypnotisør giver dig omkring at stoppe med at ryge, føler de positive forandringer så meget som du kan, ja så får du ingen eller kun mindre forandring, den er ikke længere end det.

  Så det der rent faktisk foregår når du vælger at bryge hypnose til at løse et problem, er at du i samarbejde med hypnotisøren manipulerer din underbevidsthed til at acceptere nogle nye overbevisninger, og det er også forklaringen på at folk kan deltage i et hypnoseshow og lave sjove ting, for de har valgt at samarbejde og stole på hypnotisøren og acceptere de forslag han giver undervejs.

  Det er også vigtigt at du forstår at selvom du er i trance er du stadig til en vis grad bevidst om hvad der foregår, og hvis de forslag der kommer undervejs ikke passer dig, er du istand til at afvise dem, og ikke blive manipuleret.

  Du kan få mere viden om rygestop ved at klikke her , og læse om rygestop på www.endeligikkeryger.dk . Her på siden er der al den viden om hypnose du kunne ønske dig vil jeg tro.

  Emner: Hypnose/SelvHypnose , Hypnotisør , Rygestop artikler , Ubevidste Sind | No Comments »

  Kommentarer