• '; } else { echo ' '; } ?>
 • « Hvad Tænker Andre Mon Om Dig? | Home | Lær Hypnose – 5 Enkle Skridt Lærer Dig At Hypnotisere »

  Hypnose Uddannelse – Hvilken Hypnose Uddannelse er Bedst

  Af Janno d.31/05/2009

  En hypnose uddannelse er ikke udelukkende en investering i udvidelse af dine kompetencer, det er også en fortræffelig mulighed for personlig udvikling .
  Når du skal finde ud af hvilken hypnose uddannelse der er den rigtige for dig, kan du hurtig blive forvirret da der efterhånden er en del steder hvor du kan lære hypnose .

  Ikke alle de steder du finder en hypnose uddannelse udbudt, er lige gode, og selvom jeg selv er uddannet hypnotisør kan det være svært selv for mig at anbefale den ene frem for den anden.
  Så lad mig i stedet give dig en række gode råd til hvordan du udskiller den ene frem for den anden.

  De fleste der udbyder hypnose uddannelse i Danmark er medlem af NGH, som er National Guild of Hypnotists, og det i sig selv er form for blåstempling af deres kompetencer. For at være medlem af NGH er der visse krav man skal opfylde. Herimellem at man skal have modtaget sin undervisning af en NGH godkendt instruktør, og den undervisning må ikke have været på under 100 timers uddannelse i hypnose, både teori og praksis.

  Så det er bestemt noget du skal holde øje med. Derudover er der for at opretholde medlemskabet af NGH krav om at man jævnligt gennemgår hypnose efter uddannelse på et vist niveau, og i et minimum antal timer hvert år.

  Medlemskabet af NGH er desuden en rigtigt god ressource for dem der er medlem, da det giver adgang til ny viden og muligheden for hele tiden at holde sig opdateret omkring udviklingen indenfor hypnose. Du kan selv læse meget mere om NGH og den hypnotisør uddannelse de er garant for på deres hjemmeside her

  Husk så i denne forbindelse at medlemskabet af NGH ikke er det samme som betegnelsen Certified Instructor der gemmer over at personen, eller den ansvarlige for stedets hypnose uddannelse er uddannet til hypnose instruktør, udfra NGH’s kriterier.

  Udover det rent faglige, vil jeg tilråde dig at lede efter et sted hvor de giver dig mulighed for evt. at overvære et foredrag hvor du kan møde underviseren og selv drage dine egne konklusioner om personens evner som formidler af hypnose uddannelse . På samme tid vil du have en mulighed for i hvert fald selv at bedømme om du har indledende kemi med pågældende…

  Det er dog ikke alle steder du har denne mulighed, men de fleste har muligheden for at du kan lære selvhypnose for en fornuftig pris i form af et selvhypnose kursus, og på den måde kan du vurdere underviserne uden at skulle forpligte dig for et større beløb til en fuld hypnose uddannelse.

  Når du skal ud og finde din hypnose uddannelse , skulle du med denne gennemgang være bedre i stand til at vælge netop den rigtige hypnose uddannelse for dig, og med den salut vil jeg ønske dig held og lykke i jagten på udviklingen af dine personlige og faglige kompetencer ved at lære hypnose, samt da du har udvist interesse for alternativ uddannelse gøre dig opmærksom på at jeg også skriver om coach uddannelse på et af mine andre sites.

  Emner: Hypnose/SelvHypnose , Personlig Udvikling | 1 Comment »

  Kommentarer

  En kommentar til “Hypnose Uddannelse – Hvilken Hypnose Uddannelse er Bedst”

  1. hypnose Coach - Brian Snitgaard Says:
   marts 23rd, 2010 at 10:02 am

   Det kan være utroligt svært at finde en hypnoseuddannelse, der giver dig kvalifikationerne til at praktisere lige med det samme. For ligesom når du tager kørekort, er det først efter du har bestået, at du for alvor skal lære at køre bilen i den virkelige verden.

   Min oplevelse er dog alligevel at man man mange steder ligger for meget vægt på unødig teori, der kan virke hæmmende. Jeg kan stadig huske da jeg selv havde taget min uddannelse. Jeg var nær aldrig kommet videre, da det virkede for overvældende at begynde at praktisere hypnose i det virkelige liv.

   Jeg er derfor heller ikke helt enig I at NGH er en naturlig blåstempling, da der, som du selv siger Janno, er utrolig stor spændvide på uddannelsesstedernes kvalitet.

   I mine øjne er NGH lidt for amerikansk, lidt for for gammeldags og ikke godt nok etableret i Danmark. Desværre findes der ikke endnu noget ordentligt alternativ.

   Så hvad skal man så kigge efter? Jeg mener at der i uddannelsen skal være lagt vægt på at hypnose kræver en praktisk knowhow og ikke blot en intelektuel forståelse. Samtidig skal underviseren have forståelse af at eleven er et andet sted og mangler de erfaringer, der gør det nemt at udføre hypnose.

   Dette gør det væsentlig nemmere at tage evnerne med hjem og få dem til at fungere i dit eget liv.

   Sidst men ikke mindst gælder det jo om ikke at give op. Det er min overbevisning at du udvikler dig i den grad du er villig til at fejle…