• '; } else { echo ' '; } ?>
 • « | Home | »

  Hypnosens Utrolige Kraft

  Af Janno d.29/01/2008

  Hypnosens voksende popularitet

  Både omtalen af hypnose, og hypnosens udbredelse som teraputisk værktøj er gået endog meget stærkt i de senere år. Hypnose som terapi, og Selvhypnose er blevet bredere accepteret end det tidligere har været. Det skyldes at hypnose er effektivt som værktøjet der udruster dig med evnen til at stoppe dine uønskede vaner, og ændre negative følelser til positive følelser.

  Hypnose skal ikke forveksles med ”dyb søvn” selvom det er meget nærliggende er der en klar forskel på hypnose, og søvn, og også mange lighedspunkter naturligvis. Hypnose er en tilstand af dyb afslapning, og fokuseret opmærksomhed og koncentration, også kaldet monoideisme. Hypnose går forbi dit bevidste sind, og arbejder på det ubevidste sinds niveau, her er det at når du er i trance at du er åben for de med hypnotisøren aftalte positive suggestioner.

  Naturlig hypnotisk tilstand

  Under indflydelse af hypnose eller selvhypnose befinder du dig i en tilstand af ”højere tilstedeværelse” eller ”fokuseret opmærksomhed” Vælg selv hvilke ord der tiltaler dig mest. Tilstanden er helt naturlig, og vi oplever den alle sammen hver eneste dag, lige før vi falder i søvn, og lige før vi vågner, samt når vi ”falder i staver” Kender du det med at du har bevæget dig igennem trafikken, og pludseligt ikke kan huske selve turen når du er nået frem til dit bestemmelsessted? Her har du blot befundet dig i en naturlig hypnotisk tilstand, på engelsk omtalt som ”highway hypnosis”

  Du befinder dig dagligt i en naturlig hypnotisk tilstand?

  Du går osse naturligt I hypnose når du er så optaget af f.eks en bog eller tv, at du ikke registrerer andet af hvad der foregår omkring dig… ”Skærpet opmærksomhed som jeg skrev ovenover” Du kan være så opslugt af det du foretager dig at du ikke hører når der bliver talt til dig. Altså du er i en hypnotisk tilstand hver gang du er intenst fokuseret på noget.
  Nu om dage er hypnose meget udbredt, og mange moderne psykologer benytter hypnose i deres arbejde, eller henviser klienter til specialister i hypnose. I Amerika har ”The American medical association” anerkendt hypnose som en effektiv terapiform.

  Hvad er fordelene?

  De fordele man kan opnå med hypnose eller selvhypnose er talrige, f.eks. har hypnose stor succes indenfor følgende områder: Slankekur med Hypnose, Smertekontrol med hypnose, Stressrelaterede sygdomme og også ved behandling af cancer er der adskillige fortællinger om bemærkelsesværdige resultater. Hypnose er effektivt til at bearbejde fobier, angst, søvnløshed og du kan øge din egen personlige energi med selvhypnose.

  Emner: Fobier, Hypnose/SelvHypnose | No Comments »

  Kommentarer