• '; } else { echo ' '; } ?>
 • « Hypnose & Vægttab | Home | Rygestop Abstinenser »

  Hypnoterapi

  Af Janno d.25/07/2010

  Hypnoterapi eller hypnoseterapi er terapi udført imedens klienten er i dyb somnambulistisk trance. Det er altså bare hypnose samtidigt med at det er terapi, og det er faktisk stort set det samme som det man kalder klinisk hypnose.

  Man kan benytte hypnoterapi til at gennemføre rygestop, og man kan bruge det til at arbejde med dybe traumer, eller rettere sagt, er der ikke de store grænser for hvad man kan med hypnoterapi.
  Når du er i somnambulistisk trance sker der det at din daglige vågne kritiske tilstand ikke længere er vigtig, og du accepterer lettere ændringer der omhandler din følelsesmæssige tilstand eller dine overbevisninger.

  Samtidigt er hypnose en tilstand af stærkt fokuseret opmærksomhed der er rettet indad. Når man er så stærkt fokuseret indad ”glemmer” man let hvor man er i øjeblikket, og fordi man når man er så fokuseret på sin indre oplevelse, har man det virkeligt fantastisk i den trance, og hvis man samtidigt laver hypnoterapi så kan man være virkeligt åben og nå ret dybt ned i de negative følelser der måtte være problemet.

  Hypnoterapi – den unikke terapi

  Det unikke ved hypnoterapi er, at man kan genkalde sig oplevelser så intenst, at man under den dybe trance føler og oplever så intenst, at det er ligesom man står midt i situationen endnu en gang.
  En anden ting man udnytter i hypnoterapi er at sindet ikke kan kende forskel på det du virkeligt oplever, og det du forestiller dig, så når man så genoplever dele af situationen, og retter det der gik galt til ens ønskesituation, og forbinder det med stærke g positive følelser vil det virke så stærkt at sindet accepterer den nye følelse som den rigtige og den der afgør dine tanker omkring det fremover.

  De positive forslag man aftaler med terapeuten inden hypnoterapi seancen, kan både dreje sig om hvad du skal føle i situationen, men også omhandle hvilke følelser der skal udspille sig indeni dig efter seancen i bestemte situationer, og hvordan du i de kommende dage i specifikke situationer skal skabe en følelse der underbygger og styrker den hypnoterapi du lige er gået igennem.

  Hypnoterapi kan også hjælpe mod fobier

  Hypnoterapi og hypnose generelt kan benyttes med stor effekt til både tobaksafvænning , slankehypnose, fobier af enhver slags og deciderede svære traumer.
  Til fobibehandling er hypnose ekstra effektivt, da man som tidligere beskrevet kan ændre den oprindelige fobi skabende oplevelse til at være en rolig oplevelse af den mere positive slags. På den måde kan man med hypnoterapi hurtigt og nemt skabe en ”anti” fobi oplevelse i stedet for den oprindelige oplevelse.

  Emner: Hypnose/SelvHypnose | No Comments »

  Kommentarer