• '; } else { echo ' '; } ?>
 • « | Home | »

  Nikotintyggegummi virker til rygestop

  Af Janno d.22/11/2014

  Tyggegummi med nikotin er et effektivt middel mod rygning og har hjulpet et utal af mennesker med at kvitte cigaretterne. Det virker måske en anelse svært at tro på, at et lille tyggegummi skulle kunne hjælpe dig med at blive ikke-ryger, men sandheden er trods alt, at dette lille vidunder af et nikotintyggegummi er yderst effektivt og har gjort mange håbefulde rygere til ikke-rygere.

  Hvis du ønsker at skodde smøgerne, er nikotin-tyggegummi måske den helt rette løsning for dig. Tyggegummierne findes i flere forskellige smagsvarianter, så der burde være noget for enhver smag.
  Hvis du drømmer om et rygestop for alvor, så er nikotinprodukter, f.eks. tyggegummi og nikotinplaster en rigtig god løsning – så slipper du for abstinenserne, mens du indstiller dig mentalt på dit rygestop.

  Hvordan virker nikotintyggegummi?

  Nikotintyggegummiet virker således, at når man sætter tænderne i det lille vidunder, frigives der en mindre dosis nikotin i blodet – Fordi, nikotinen optages igennem blodet og ikke lungerne (som ved cigaretter), varer det lige et par minutter, før du får effekten af nikotinen at mærke.
  I og med, at det varer lidt før den ønskede effekt opnås er det vigtigt, at man tygger helt almindeligt på nikotintyggegummiet – Effekten skal nok komme. Når trangen til nikotin er stillet, kan du lade dit nikotintyggegummi ligge i siden af munden, eller under tungen – Så kan du tygge på det igen, når nikotin trangen vender tilbage. Husk på, at et nikotintyggegummi ikke må sluges!

  Man skal ca. benytte sig af tyggegummi der indeholder nikotin i tre måneders tid, før man er kommet nikotin afhængigheden helt til livs – Herefter er det yderst oplagt, at man begynder at reducere sit forbrug af tyggegummi betydeligt, så man til sidst kan komme helt af med det og vende tilbage til livet uden nikotin.

  Bliver man afhængig af nikotintyggegummi?

  Der er mange, der oplever, at det kan være svært at komme af med nikotintyggegummiet og man derfor bliver afhængig af tyggegummiet frem for cigaretterne. At være afhængig af sit nikotin tyggegummi er bestemt bedre, end at være afhængige af cigaretterne – Tyggegummierne sparer dine kostbare lunger for alt den gift og tjære, som cigaretterne indeholde. Det er den gift og tjære, der langsomt og sikkert ødelægger dine lunger.
  Nikotinprodukter såsom tyggegummi eller rygestop piller reducerer risikoen for kræft i forhold til de altødelæggende cigaretter.

  Men der findes ikke noget endeligt svar på, hvorvidt man bliver afhængig af nikotintyggegummi – Det varierer betydeligt fra person til person. Det anbefales dog, at man benytter sig af tyggegummiet i tre måneders tid. Herefter bør man stoppe forbruget fuldstændigt, men det er ikke alle der har lige nemt ved det, derfor kan man foretage en aftrapning af nikotintyggegummiet, hvilket betyder at man f.eks. tager et tyggegummi mindre, hver dag, indtil man til sidst er helt færdig.

  Drømmer du om et liv uden smøger – Nikotintyggegummi er måske den helt rigtige løsning for dig!

  Emner: Rygestop artikler , Sundhed | No Comments »

  Kommentarer