• '; } else { echo ' '; } ?>
 • « | Home | »

  Prøv Selvhypnose til Varigt Vægttab – Det virker!

  Af Janno d.19/01/2008

  Med SelvHypnose til varigt vægttab er det ikke troen der flytter bjergene – Men det tror du vel heller ikke på…

  Hvis du søger en metode til at smide de overflødige kilo, skulle du overveje at prøve selvhypnose til at støtte dig til at gennemføre dit vægttab. Men måske du ikke tør, og så må du hellere stoppe med at læse denne artikel nu, den er nemlig kun til dem der virkeligt ønsker at tabe sig.

  Der er rigtigt mange der siger at de ikke tror på hypnose, og det er egentligt også helt i orden, hvis du ønsker at begrænse dig selv, og holde fast på de overflødige kilo.

  Dine kilo virker som en mental beskyttelse imod omverdenen, og jeg kan godt forstå at den ubevidste del af dig får dig overbevist om at du ikke skal tro på hypnose, for tænk hvis det virkede uden du troede på det, så skulle du pludseligt forholde dig til verden, uden 20 kg’s beskyttelse…

  Med selvhypnose, og hypnose er det sådan at du egentligt ikke behøver at tro på det, du skal bare virkeligt ville det, og så udføre de instruktioner du får besked på, med hele dit hjerte, og et brændende ønske om at ændre dig, så virker det med garanti. Vi er nemlig mentalt indrettet på den samme måde som mennesker, og ligegyldigt om du tror på at du vil tabe dig med selvhypnose eller ej, så vil du opnå et varigt vægttab hvis du blot bliver ved med dagligt at gennemføre øvelserne.

  Og hvad mener jeg så med det?

  Når du dagligt og vedholdende arbejder med dig selv i en bestemt retning, i dette tilfælde varigt vægttab, og fortæller dit sind at det er der du er på vej hen, vil du ikke kunne undgå at ændre dig, i starten vil du føle dig en smule dum når du fortæller dig selv hvor slank og lækker du er og føler dig, men efterhånden som kiloene begynder at smelte af i et sundt og roligt tempo, vil det hele ændre sig af sig selv, og det vil begynde at føles naturligt for dig at du er slank.

  Det kan egentligt siges meget nemt på den måde min gamle hypnoselærer plejede at gøre det på sit gebrokne dansk: Jo mere du gør det, jo mere du gør det… Der er megen visdom i den udtalelse, for hvis du tænker over det, er det egentligt grundbestanddelen af hypnose, og samtidigt i hvordan det er at leve livet…

  Måske du ønsker en nærmere forklaring?

  Selv om du måske synes jeg taler lidt volapyk her, så hæng venligst på lidt endnu, så skulle det gerne blive lidt klarere for dig hvad det er jeg mener.
  Din hjerne, eller dit sind som vi hypnotisører ynder at omtale det, består af to dele, det bevidste sind, altså den vågne del af dig, den del der er bevidst om tid og rum, og som tænker logisk, og så det ubevidste sind, det er den inderste og dybeste del af dit sind, den side du ikke er bevidst om, og som du ikke selv kan styre, i hvert fald ikke med dit bevidste sind…

  Det ubevidste sind er en del af dig som ikke tager stilling til om ting er gode eller dårlige for dig, det gør rent faktisk kun en stor ting, det udfører det du er “programmeret til” – Læs lige det igen… Tak, og fortsæt så din læsning.

  Med det mener jeg, at når noget er så godt indlært at det bliver automatisk, så overtager det ubevidste sind udførelsen af funktionen, og du behøver ikke længere koncentrere dig om det.

  F.eks. når du lærer at køre bil, i starten skal du koncentrere dig (Bevidste sind) om mange ting, pedalerne, rattet, alle kontakterne i bilen, dine medtrafikanter, og idioten i dit højre øre (Kørelæreren :)) der hele tiden forstyrrer… Efterhånden som du får styr på de forskellige dele, og får overskud til at slappe af samtidigt med at du kører, bliver handlingerne automatiserede, og her tager dit ubevidste sind over, nu behøver du ikke længere tænke bevidst på hvornår, og hvordan du skal koble ud inden gearskifte… Det er blevet til “programmering”

  Læs videre her: “Bevidste/Ubevidste sind og Vægttab”

  Emner: Hypnose/SelvHypnose, Vægttab | 1 Comment »

  Kommentarer

  En kommentar til “Prøv Selvhypnose til Varigt Vægttab – Det virker!”

  1. Bevidste/Ubevidste sind og Vægttab | Bevidste Sind | Says:
   januar 19th, 2008 at 6:42 pm

   […] Fortsat fra “Prøv Selvhypnose til Varigt Vægttab – Det virker!” […]