• '; } else { echo ' '; } ?>
 • « | Home | »

  Rygestop piller

  Af Janno d.17/08/2010

  Har du prøvet alt andet uden nævneværdig succes så er det en mulighed for dig i rygestop piller. Rygestop piller er det nærmeste man kan komme på det jeg vil kalde ”den sidste løsning” indenfor rygestop.

  Men har man prøvet alle de muligheder der er til rygestop, såsom rygestop hypnose, rygestop plaster, inhalator og lignende, er det trods alt bedre at prøve rygestop piller end det er fortsat at ryge.

  Der findes to typer af rygestop piller, nemlig bupropion, som egentlig er et antidepressivt middel, der ved et tilfælde blev opdaget som et effektivt rygestop produkt, simpelthen fordi en stor del af dem der fik produktet rapporterede at de var stoppet med at ryge. Det andet stof er vareniclin som også er et stof der manipulerer med hjernen i en eller anden grad, dette stof fylder det ”hul” i hjernen som nikotinen ellers fylder, hvorved det mindsker nydelsen ved rygning (Der er ikke noget sted at fylde nydelsen hen) og samtidigt har stoffet en nikotinlignende effekt på rygetrangen og evt. rygestop abstinenser.

  Min ærlige mening er bestemt at hvis du vælger rygestop piller, er der kun en reel mulighed, og det er vareniclin i form af champix rygestop piller, da de er specifikt udviklet og designet med henblik på at dæmpe rygetrangen, og få brugeren til at miste glæden ved, trangen til og lysten til at ryge, hvorimod bupropion i form af zyban eller wellbutrin lykkepiller mest af alt er blevet til rygestop piller ved et tilfælde.

  Af bivirkninger nævnes ved lykkepillerne at de kan give søvnbesvær og mundtørhed som de mest almindelige, og derudover beskrives det at der kan optræde kvalme, opkastning, mavesmerter og hård mave, rysten, hovedpine, svimmelhed, depression, uro, angst, smagsforstyrrelser, svedtendens og udslæt. Jeg ved godt at det virker som lidt af en roman, men de fleste oplever ingen eller kun få af disse bivirkninger.

  Med hensyn til champix rygestop pillen og dens bivirkninger, så er de hyppigste igen søvnproblemer, samt kvalme og hovedpine, den sidste er normal for mange rygestopppere i starten da kroppen skal vænne sig til ikke længere at indtage gift. Derudover rapporteres i sjældne tilfælde at kunne give depressive symptomer, og deciderede selvmordstanker.
  Det er selvfølgelig alvorligere symptomer, men hvis du vælger at bruge en rygestop pille, må du ligesom også forstå at så vælger du et produkt der går ind og roder med din hjernes kemi, og det er selvfølgelig ikke noget der hverken er let, eller skal tages let på.

  Bivirkningerne ved champix er de alvorligste, men til gengæld kun ganske få, så i min verden er det lettere at kontrollere og overskue, så skal det være rygestop ved piller, så skal det være champix rygestop piller.

  Emner: Rygestop artikler, Sundhed | 2 Comments »

  Kommentarer

  2 kommentarer til “Rygestop piller”

  1. Micky Weis Says:
   september 28th, 2010 at 7:57 pm

   Lyder vildt, har jeg aldrig hørt om før. ER det nogle som sælges meget i Danmark? Lyder lidt som et amerikansk produkt i mine ører, men meget spændende.

   Synes mange af de andre løsninger på markedet har været alt for ringe for de mennesker der måtte have brug for det.

  2. Anders Brandt Says:
   maj 5th, 2011 at 1:34 pm

   Jeg læste for 1 år siden på Institut for Advanceret Hypnoses hjemmeside, at hypnose kan kurere hård mave. I februar fik jeg hypnoterapi og min mave-tarm sygdom er næsten væk. Før havde jeg kronisk hård mave. Alle konventionelle metoder såsom at drikke rigeligt med vand og spise fiberholdig mad virkede ikke mod min hårde mave. Selvom sundhedsportaler såsom netdotor og artikler såsom http://www.sundhedslex.dk/haard-mave.htm kun skriver om videnskabeligt beviste behandlingsmetoder af hård mave og tarmsygdomme, synes jeg nu at man bør anerkende, at hypnose er vejen frem. Håber, at folk lukker øjnene op.