• '; } else { echo ' '; } ?>
 • Selvhypnose

  Selvhypnose er et fremragende værktøj til personlig udvikling. Når du lærer selvhypnose vil du opdage og blive overrasket over hvor let det faktisk at mestre selvhypnose, og samtidigt kan du glæde dig over hvor mange ting der bliver nemmere at håndtere når du kan selvhypnose.

  Langt de fleste forbinder selvhypnose med at lytte til en CD, eller en mp3-fil… Fremstillet specielt til brug for f. eks rygestop eller vægttab som den ultimative slankekur.

  Og jeg skal da være den første til at indrømme at der er meget af den slags du kan købe, og oven i købet downloade døgnet rundt så du kan starte på at løse dit problem nu og her. Men i mine øjne er den slags selvhypnose til personlig udvikling lavet efter de bedste principper, men det er umuligt at lave en præfabrikeret selvhypnose session, eller for den sags skyld nogle som helst former for personlig udviklings manuskript der er effektive for alle.

  Som et eksempel på hvad jeg mener, så bruger mange en elevator, eller en trappe som en metode til at skabe dybere afslapning, men hvis du har en elevator fobi, eller klaustrofobi, vil du skabe negative indvendige billeder og sikkert blive nervøs, hvor du skulle blive mere afslappet, og derved ikke få den optimale selvudvikling ud din selvhypnose session.

  Men hvordan skaber man så personlig udvikling med selvhypnose?
  For at skabe varig personlig udvikling med selvhypnose, skal du arbejde med og eliminere de sider der skaber forhindringerne der stopper dig i at nå hen hvor du vil.
  Og i processen skabe positive overbevisninger i stedet.

  Så den bedste form for selvhypnose og personlig udvikling du kan skabe er den der er designet specielt til dit problem, og med hensyntagen til din individualitet. På den måde får du optimale resultater.

  Faktisk ville det være allerbedst hvis du lavede den helt selv.
  På den måde vil du få mest personlig udvikling, kreeret præcist sådan at den kan støtte dig, og skabe de resultater du ønsker. Med nøjagtigt du formuleringer der vil få dig til at slappe af og skabe optimale forhold til at påvirke dit ubevidste sind.

  Herunder er en kort guide til selvhypnose skridt for skridt.

  Gentag disse 5 skridt regelmæssigt, helst hver dag på samme tid, sindet er glad for det det er vant til, skab en ny vane, der vil arbejde til fordel for din personlige udvikling.
  Efter et par uger med regelmæssig selvhypnose er det tid til at måle din personlige udvikling, se hvor meget selvhypnosen har hjulpet, og evt. omformulere dine positive forslag for at hjælpe dig selv til fortsat at bevæge dig i din positive udvikling.
  Hvis du seriøst ønsker at skabe positive resultater med selvhypnose til personlig udvikling bør du købe en bog der lærer dig selvhypnose fra grunden.

  Selvhypnose er også meget brugbart til rygestop, men selvsagt ikke så brugbart som hjælp fra en erfaren hypnotisør. Hvis du ønsker at læse mere om rygestop, så klik her og endnu et link, skulle du ønske flere instruktioner til selvhypnose .