• '; } else { echo ' '; } ?>
 • « | Home | »

  Stop Rygning Ved Hjælp Af Hypnose

  Af Janno d.29/01/2008

  Præcist som hvis du havde hikke, er der hundredvis af måder du kan stoppe rygning på, men det er ikke alle måderne der virker lige godt for alle mennesker.

  Du kan selvfølgelig altid prøve ”En kold tyrker” eller forsøge med plaster, men efterhånden er hypnose til rygestop en af de populæreste måder at stoppe rygningen på.

  Selvom du måske ikke er videre familiær med hypnose til rygestop, så skulle du nu alligevel overveje denne måde at stoppe med rygning på, i hvert fald bør du vide følgende:

  Nu om dage er hypnotisører ikke den type de ofte er blevet fremstillet som, og der sidder ikke en ældre og lettere ulækker, ubestemmeligt lugtende mandsperson foran dig, som vil prøve at tage magten over dig med et pendul, og nedbryde din vilje så han kan kontrollere dig, og i processen også lige hjælpe dig til at stoppe med at ryge.

  Nutidens hypnotisører er både mænd og kvinder, der som oftest selv har prøvet hypnose på deres egen krop… eller rettere på deres eget sind, og som ved en masse om hvordan sindet reagerer, og derfor forholdsvist let vil kunne guide enhver der er villig til at følge henvisninger, og som er interesseret, i hypnotisk trance.

  Der bliver sjældent brugt andre hjælpemidler end stemmen, og der er heller ikke brug for nogen, Hypnose, eller trance er en naturlig tilstand. Og en veltrænet hypnotisør ved hvordan han skal guide dig til at komme i denne trance, let og ubesværet. Og dermed skabe det ønskede resultat- stop rygning med hypnose er en effektiv metode.

  Og for lige at gøre det helt klart, At klukke som en høne når man er hypnotiseret er underholdende for dem der kigger på, men under terapi, er der ingen tilskuere, ingen scene, og ingen kameraer, så glem det meste, om ikke alt det du har set af hypnoseshows.

  En dygtig hypnotisør gør det let for dig at kvitte cigaretterne uden at skulle erstatte det med noget andet at putte i munden, undtaget hvis du selvfølgeligt ønsker at spise sundt og drikke meget vand, så vil han naturligvis hjælpe dig til at forstærke dette ønske i dig selv.

  Du skal ikke være særligt stærk eller svag rent psykisk, du skal bare være villig, og være oprigtigt interesseret i at stoppe rygning, samt have tillid til hypnotisøren, og dennes oprigtige ønske om at hjælpe dig. I enhver situation hvor du føler ubehag ved situationen, eller ved hypnotisøren, bør du ikke gennemføre forløbet, det er højst usandsynligt at du vil få et godt resultat, da du sikkert vil være optaget af at tænke ”hvad sker der nu tanker”, i stedet for at lytte til og følge hvor hypnotisøren søger at guide dig.
  Husk at al hypnose er selvhypnose, og ingen vil kunne hypnotisere dig hvis du ikke selv ønsker det, og ikke medvirker til at skabe den ønskede trance.

  Det smukke ved rygestop hypnose er at, i langt de fleste tilfælde virker det, og efter kun en behandling. I nogle tilfælde vil det være nødvendigt med en opfølgende behandling, og i ganske få tilfælde vil det ikke virke.
  I de tilfælde hvor det ikke virker, er det oftest fordi der ikke er opnået den korrekte hypnotiske tilstand, og så er det selvfølgelig heller ikke muligt at påvirke dit ubevidste sind i den ønskede retning.

  Men du har intet at frygte, og kan roligt lade dig hypnotisere til at stoppe rygning.

  Emner: Hypnose/SelvHypnose, Hypnotisør, Rygestop artikler | No Comments »

  Kommentarer