• '; } else { echo ' '; } ?>
 • « | Home | »

  Ubevidste Sind, Og Din Indre Styrke

  Af Janno d.19/01/2008

  Ku du tænke dig at være i stand til at styre din egen skæbne? Eller det der ligner?

  Så er du nødt til at lære, og forstå hvordan din hjerne, eller som vi hypnotisører siger det, dit sind fungerer. Her vil jeg prøve at forklare forskellen mellem dit bevidste, og dit ubevidste sind, og hvordan du med enkle midler vil kunne styre din egen skæbne.

  Det bevidste sind, er den del af dit sind du bruger når du er vågen og tilstede i det du foretager dig, og den del af dit sind der er bevidst om tid og rum.

  Dit ubevidste sind, er en del af dit sind, der ikke tager stilling til hvad der sker dig, ikke er bevidst om tid og rum, og som styres af dine inderste følelser, eller din ”programmering” som man også kan kalde det. Dit ubevidste sind er en meget vigtig del af dig, og uden den, ville du hurtigt være fortabt.

  Alt hvad du lærer, bliver lagret i dit ubevidste sind, på en måde så det bliver automatiseret som handlinger. F.eks da du første gang lærte at cykle, havde du utroligt svært ved at holde balancen på cyklen, samtidigt med at du skulle styre, pedalere og holde øje med dine omgivelser. Det er mange ting for det ubevidste sind at skulle håndtere på en gang, og så længe det ikke er indgroet lære, er det dit ubevidste sind der arbejder, og du fejler.

  For hver gang du øver dig i at cykle, lærer dit ubevidste sind mere og mere, og du begynder langsomt at få mere styr på alle de ting der er forbundet med at cykle, og på et tidspunkt, kan du både holde balancen, pedalere, styre og være opmærksom på omgivelserne på en gang. Det er fordi det er blevet fastsiddende viden, og dit ubevidste sind har taget styringen.

  Til sidst bliver det så indgroet at du kan tænke på andre ting imens du cykler, og kører du den samme vej hver dag, vil du til sidst kunne køre turen, uden faktisk at kunne huske den, dit ubevidste sind har pvertaget styringen, og dit bevidste sind er frigjort til at kunne beskæftige sig med andre ting.

  På nøjagtigt same made hard it ubevidste sind heldigvis taget styringen over dit åndedræt, og det sørger uden at du behøver at tage stilling til det for at du får den rette mængde ilt. Du har også lært at gå på samme måde… og at holde fast i et glas uden at skulle tænke over det er endnu et resultat af dit ubevidste sinds evner.

  Og husk lige her at alle de ting jeg beskriver, var ikke noget du bare kunne da du kom ud af din mors livmoder… Alt havd du kan i dag, er tillært.

  Og hvad kan du så nruge den viden til?

  Først lad mige opsummere hvad vi har lært her: Alt hvad du lærer, bliver på et tidspunkt til ”second Nature” eller indgroet viden, og dit ubevidste sind tager derefter over.

  Og den viden er faktisk det der kan gore dig istand til at styre din egen skæbne. Det betyder nemlig at alt havd du kan lære dit ubevidste sind vil blive til naturlige ubesværede handlinger og indre processer, og som en bonus kan jeg tilføje, det gælder også følelserne. Forestil dig lige hvor langt det vil kunne drive dig? Hvilke resultater vil du kunne skabe i dit liv, hvis du styrer?

  Hvad med at lære dit ubevidste sind at… ? Ja, brug din fantasi… Eller måske du vil høre lidt mere?

  Er du ryger, har du på et tidspunkt lært dit ubevidste sind at du er ryger, og det er blevet en vane, eller en indgroet lærdom, og defor helt automatisk, og svært at blive af med igen… Kan du se hvordan dit ubevidste sind også kan være et problem? Det er også her alle de dumme vaner ligger… De vaner og handlinger du er utilfreds med i dit liv, er ting sdu har lært dig selv, og hvis du ikke lærer dit ubevidste sind noget andet, bliver de ved med at være en del af dig.

  Andetsteds her på siden kan du lære teknikker til selvhypnose, og selvhypnose er meget effektivt til at undervise dit ubevidste sind… Når du bruger selvhypnose til at lære, gør du hurtigere fremskridt, for når du kommer i en hypnotisk drømmelignende tilstand, slår dit bevidste sind fra, og tager ikke stilling til det du lærer dig selv, og derved har du fri adgang til at indpode ny læring.

  Emner: Hypnose/SelvHypnose, Personlig Udvikling, Ubevidste Sind | No Comments »

  Kommentarer