• '; } else { echo ' '; } ?>
 • « | Home | »

  Bliv En Vinder Med SelvHypnose

  Af Janno d.02/02/2008

  SelvHypnose gør dig til den fødte vinder

  Tab og vind med samme sind siger det gamle ordsprog, men vi ville vist alle gerne være en vinder i alt hvad vi gør. Desværre er det kun et fåtal der næsten altid har succes. Men de kan blive vindere med selvhypnose.

  Kender du typen der lykkes med alt hvad de rører ved?
  De fleste kender sådan en person, har mødt en i deres omgangskreds eller læst Anders and, og tænkt at de kender en fætter højben i det virkelige liv.

  Med Selvhypnose kan du finde enden af regnbuen

  For en fætter højben er livet en sejr, de vinder altid i kortspil, forretning, dating eller hvad de nu begiver sig ud i. En sådan person er en født vinder, og du kan være sikker på at lige meget hvad de beskæftiger sig med bliver det en succes, selv om de så skulle være oppe imod de sværeste odds finder de gryden med guld for enden af regnbuen.

  Det er lidt ligesom de bare ikke kan acceptere andet end succes, og de fleste af os kan bare undre os over hvordan de gør det igen og igen. På nær de af os der kender selvhypnose! Har du nogensinde undret dig over hvordan de gør når de altid har succes?

  Og hvorfor deres modsætninger altid fejler? Måske jeg skulle fortælle dig deres hemmelighed? En født vinder forventer kun succes, de overvejer end ikke fiasko. Det er deres hemmelighed, og den gode nyhed er at de er nemme at efterligne med selvhypnose…

  Forudse din sejr, og du bliver en vinder

  NU… skal du stoppe op et øjeblik og “slå ørerne ud” En vinder forudser sin sejr med selvhypnose, han ved at det er ham der vinder, og han har tunet sit sind til sejr, uanset vilkårene.

  Du har sikkert engang konkurreret under en eller anden form. Hvordan forestillede du dig det ville gå inden du gik i gang? Forestillede du dig at du ville vinde inden konkurrencen startede? Eller tænkte du først på sejren undervejs? Måske du ikke engang tænkte positivt, men allerede havde indstillet dig på at du ville tabe?

  Forvent et resultat, og det er dit!

  Hvad enten de køber bolig eller en bil, ja stort set lige meget hvad de foretager sig, så forventer en vindertype altid at de får det nøjagtigt som det passer dem. Selv hvis de skulle deltage i OL ville sådan en person forvente sejren så meget at han allerede ser sig selv(Igen selvhypnose) stå med medaljen om halsen

  Det er netop denne forventning om succes, der skaber succesen. Der er mange atleter der har sejret imod alle odds, hvis du ser dig for i din omgangskreds kan du sikkert identificere indtil flere vindere.

  Mennesker har gjort det i mange år

  I Maj 1954 løb en engelsk atletikudøver ved navn Roger Bannister en mil på 3.59.4 ikke at det i dag er noget særligt for topatleter, men historien var at atleter i mange år havde forsøgt at løbe en mil på under 4 minutter, og Bannister var den første det lykkedes for, simpelthen fordi han “vidste” at han kunne gøre det (Selvhypnose?) Og efter sigende var det oven i købet i ret kraftig vind.

  Den hidtige verdensrekord på 4.01.4, havde stået siden 1945, og ingen troede at det kunne lade sig gøre at nå under 4 min. Og nu kommer det mest utrolige, inden året var slut havde i alt 16 mennesker løbet under 4 minutter Moralen er at alt hvad du ved kan lade sig gøre er muligt og omvendt du sætter selv dine begrænsninger Vil du også være en vinder?

  Forvent det vil ske, og du vil se utrolige resultater!!!

  Nå, okay helt så nemt er det nu ikke, kun i teorien, men med selvhypnose på en regelmæssig basis, kan du sætte mål for dig selv, og din selvhypnose. Og med lidt vedholdenhed og den rette indsats i form af træning eller hvad der nu passer ind kan du opnå meget bedre resultater, og selv blive en vindertype med selvhypnose.

  Det denne artikel reelt fortæller dig, er at du med hypnose og selvhypnose kan opnå de resultater du drømmer om.

  Emner: Hypnose/SelvHypnose, Målsætning, Personlig Udvikling, Succes | No Comments »

  Kommentarer