• '; } else { echo ' '; } ?>
 • « | Home | Hvad er Adfærdsterapi »

  Bliv Slank

  Af Janno d.30/03/2012

  Bliv slank med tiden

  Der findes rigtig mange gode råd til, hvordan du bliver slank – Nogle er bedre end andre og nogle er helt ubrugelige.

  Men selv om der er nogle få slankeråd imellem som ikke helt holder vand, ja så er der heldigvis også en masse helt fantastiske råd, der kan hjælpe dig med at blive slank.

  Det er forskelligt fra person til person, hvordan man bedst muligt taber sig – Derfor er det ikke alle, der har glæde af de mange forskellige slankekurer, der findes på markedet. Er du en af dem, der gang på gang har forsøgt dig med den ene kur efter den anden? Måske er det på tide, at du finder din helt personlige mirakelkur – en kur, som du kan stå indenfor og som du kan holde dig til i mere end blot et par uger. For ja, et vægttab tager tid, i nogle tilfælde kan det endda tage særdeles lang tid. Derfor må du væbne dig med tålmodighed – Ønsker du virkelige at tabe dig, er du nødt til at indfinde dig med, at det ikke sker på et par uger, eller måneder – Du kan ikke tabe dig på en almindelig og sund måde, hvis du ikke er indstillet på at bruge ekstra mange kræfter og tid på det.

  Bliv slank med din egen personlige kur

  Når du har gjort op med dig selv, at du virkelig gerne vil tabe dig, koste hvad det vil – tid, sved og tårer… Ja, så er du klar til at planlægge din helt egen personlige kur, der skal være med til at gøre det nemmere og sjovere for dig.

  Gå på opdagelse på internettet – her finder du en masse spændende, nyttige og gode råd til at tabe sig. Vælg de råd ud, du synes allerbedst om, og skriv dem ned, så du altid kan tage dem frem. Råd mm. som du ved, at du kan følge og som du har lyst til at følge. Lige så snart en kur går hen og bliver som et fængsel er det, at man bliver træt af den og vælger at droppe den – og så er virkningen lig med nul.

  På internettet kan du også finde dine ynglings slankeretter og sunde madopskrifter. Igen skal du notere dem ned. Du kan eventuelt lave en lækker madplan med en masse sunde og nærende retter – husk blot, at de alle sammen skal indeholde noget du kan lide. Med en madplan har du også altid noget at se frem til.

  Bliv slank med motion

  Motion er selvfølgelig også vigtig, når dit mål er at tabe dig. Heldigvis behøves det ikke være den samme slaviske motion hver gang. Det vigtigste er, at du bruger din krop aktivt. Det kan man gøre på mange måder – du behøves ikke en gang gå i motionscenter. Du skal bare finde frem til de måder du bedst kan lide at motionere på. En ugentlig tur i tivoli, rundetårn eller en tur ned gennem strøget kan også sagtens gøre det. Undgå for alt i verden bare, at du kommer til at hænge i sofaen dagen lang.

  Bliv slank nu, selvom du kvitter smøgerne

  Mange rygere frygter, at de tager på, når de stopper med at ryge – heldigvis findes der gode råd ang. rygestop vægt, der kan hjælpe dig til et bedre rygestop. Husk på, at et liv uden nikotin og andre skadelige stoffer er at foretrække til hver en tid. Kontakt din læge, sammen kan I finde ud af, hvordan du bedst stopper med at ryge og/eller taber dig.

  Bliv slank nu – der findes et hav af slankepiller og diverse slankemidler, hvis formål er at slanke dig så hurtigt som muligt… Der lyder garanteret fristende, men der findes andre veje. Find vej til et sundt og holdbart vægttab gennem din kost og motion!

  Emner: Vægttab | 2 Comments »

  Kommentarer

  2 kommentarer til “Bliv Slank”

  1. Laila Jensen Says:
   april 6th, 2012 at 10:32 pm

   Ang. rygestop, så kender jeg et par stykker der blev hypnotiseret til at stoppe med at ryge. Det virkede virkelig godt.

   De havde begge to ingen abstinenser eller lyst til smøgerne. De havde skam smøger derhjemme, men havde ikke behov for at ryge, så de lå bare fremme længe, indtil de til sidst blev smidt ud.

   Så hypnose kan virkelig hjælpe med til mange ting.

  2. Thomas Says:
   maj 1st, 2012 at 8:35 am

   Rigtig godt indlæg og nogle gode opfordringer til de tusindvis af danskere, som jagter at smide et par kilo.

   Jeg håber især at denne sætning bider sig fast hos de fleste af dine læsere: “Derfor må du væbne dig med tålmodighed – Ønsker du virkelige at tabe dig, er du nødt til at indfinde dig med, at det ikke sker på et par uger, eller måneder – Du kan ikke tabe dig på en almindelig og sund måde, hvis du ikke er indstillet på at bruge ekstra mange kræfter og tid på det.”
   – for det er der, der er rigtig mange der går galt i byen.