• '; } else { echo ' '; } ?>
 • « | Home | »

  Din Personlige udvikling Starter Med Effektiv Kommunikation

  Af Janno d.19/01/2008

  At arbejde med sin personlige udvikling er lig med at søge at opnå andre resultater i sit liv gennem en personlig udviklingsproces.

  Personlig udvikling er også at opnå resultater som menneske.

  Når du bevidst arbejder med at lære dine personlige ressourcer at kende, og samtidigt søger at blive bedre til de ting du interesserer dig for, bliver du som menneske mere fleksibel og opnår flere handlemuligheder. Du får automatisk øjnene op for nye muligheder og udviklingsområder indenfor din egen personlige udvikling.

  Dette målbevidste arbejde med dig selv gør dig i stand til at bringe dit fulde potentiale til udfoldelse.
  Og med et klart defineret mål kan du tage hånd om og ansvar for dit eget liv.

  At de mennesker der betyder noget i dit liv forstår dig, og at du forstår at gøre dine behov forståelige er afgørende for din personlige udvikling. Og derfor er det vigtigt at du arbejder med kommunikation som led i din personlige udvikling. Ved at lære at forstå din egen situation, bliver det også lettere at forstå hvordan andre ser på verden, og hvorfor de ser den som de gør.

  Faktisk er det en stor fordel i livet at kunne se forskellighed mellem mennesker, og ikke bare acceptere den, men sætte pris på den, hvorved man lærer at forstå at forskellige vinkler, kan hjælpe os alle til sammen at få forbedret vores personlige udvikling.

  Og husk at personlig udvikling bliver du aldrig færdig med.

  Når du arbejder aktivt med personlig udvikling vil du automatisk blive mere effektiv i stort set alt hvad du foretager dig, du vil blive mere opmærksom på detaljer indenfor stort set alle områder af dit liv, og med et øget kendskab til dine egne ressourcer vil du med de rette redskaber og øvelser blive i stand til lettere at kunne håndtere stress og konflikter.
  Det i sig selv vil give en øget følelse af frihed og velvære, og dermed åbne op for flere muligheder som jo er lig med større effektivitet.

  En god indgangsvinkel til at påbegynde en personlig udvikling, er at søge oplysninger om kommunikation, eventuelt ved at lære lidt om NLP.

  Emner: NLP, Personlig Udvikling | 1 Comment »

  Kommentarer

  En kommentar til “Din Personlige udvikling Starter Med Effektiv Kommunikation”

  1. Micky Weis Says:
   september 28th, 2010 at 8:20 pm

   Super godt indlæg du kommer med her. Jeg er selv i øjeblikket igang med en bog omkring personlig udvikling og om at finde udaf at udnytte sit fulde potentiale.

   Spændende artikel du her for skrevet om det. Det er super fedt at du tager sådanne problemer op, der er med garanti mange mennesker der kan lære af det.