• '; } else { echo ' '; } ?>
 • « Lær Hypnose – 5 Enkle Skridt Lærer Dig At Hypnotisere | Home | Hvordan du bekæmper dine negative tanker og følelser? »

  Hypnose Rygestop

  Af Janno d.05/11/2009

  Hypnose til Rygestop Virker Næsten Hver Gang

  Ønsker du at blive ikke ryger igen, er det nøjagtigt lige så let eller svært (at gennemføre) som dit ønske er det. Stop rygning og få en lysere fremtid med udsigt til et bedre helbred.

  Hypnose til rygestop arbejder med dit ubevidste sind, og styrken i din motivation er den faktor der har størst indflydelse på dit forestående rygestop. Hypnose er at arbejde med din inderbevidsthed, og blidt påvirke dig i den retning du ønsker og er motiveret for.

  Hvem kender ikke en ryger der trodser regn og kulde blot fordi han skal have sine cigaretter? Jeg kan selv huske engang for en del år siden da jeg prøvede at blive ikke ryger med viljestyrken til hjælp, og ved et besøg hos en ven lå jeg til sidst på guldet nærmest gul i hovedet af abstinenser. Det gør ikke rygere, ikke. Og  nu ved jeg bedre at det egentligt handler om at jeg ikke var motiveret nok, men til gengæld rigeligt motiveret til at fortsætte med rygningen.

  Rygestop Hypnose Styrer Du Selv

  Nu mener jeg det ikke helt så bogstaveligt som det står her, men når du er under hypnose, og i gang med din rygestop behandling er det dig selv der bestemmer om du vil lade forandringen ske i dit ubevidste sind, eller om du vil ”stritte imod” og ikke forandre dig på det ubevidste plan.

  Alle vaner styres af det ubevidste sind, både de gode og de dårlige vaner, og det gælder derfor også for både rygning og rygestop. Din rygning er blevet en vane, og hvis du er ærlig overfor dig selv ved du godt at de fleste af dine cigaretter er vanesmøger.

  Telefonen ringer, og rigtigt mange mennesker svarer nærmest simultant med at de kigger efter deres cigaretter. Eller det er pausetid, og uanset om du oplever rygetrang eller ej så tænder du automatisk en smøg.
  Det gør ikke rygere heller ikke.
  Endnu en lille historie fra mine mange forgæves rygestop forsøg i mine yngre dage. Jeg havde besluttet mig for at nu skulle det være nok, og havde tappert holdt mit rygestop i mere end et døgn, men så kom jeg lige forbi min lokale smøgpusher (Læs: Kiosk) og inden jeg vidste af det stod jeg udenfor med en smøg i munden. Jeg havde ikke engang tænkt over hvad det var jeg gjorde, for det var så indgroet en vane at det skete automatisk.

  Så når du kommer til rygestop hypnose behandling, så vær motiveret og parat til at følge hypnotisørens instrukser, så går det hele næsten af sig selv, og du er snart ikke ryger igen.

  Emner: Hypnose/SelvHypnose , Rygestop artikler | 1 Comment »

  Kommentarer

  En kommentar til “Hypnose Rygestop”

  1. Rasmus Says:
   april 10th, 2011 at 4:30 pm

   Du har fuldstændig ret i, at mange cigaretter er ren vane. Og jeg har faktisk kendt en del rygere, der har kunnet stoppe efter hypnose – i det mindste i et stykke tid.