• '; } else { echo ' '; } ?>
 • « Nikotinplaster | Home | »

  Kranio sakral terapi

  Af Janno d.10/02/2011

  Kranio sakral terapi har sine rødder i en manuel – medicinsk metode, der er kendetegnes af en rytme, der kan mærkes over hele kroppen, lige som hjertets og åndedrættets. Denne rytme kaldes for den Kranio Sakrale puls, rytmen har en hastighed på 6-12 gange i minuttet. Hjernevæsken pumpes omkring hjernen og rygmarven – mellem kraniet og korsbenet.
  Kranio Sakral terapi er en dejlig og blid, men yderst dybdegående behandlingsform. Med kranio sakral terapi arbejder behandleren med klientens egen puls. Formålet med kranio sakral terapi er at påvirke kroppen til at helbrede sig selv, så man igen kan vinde kampen over de mange ubehagelige smerter.
  En kranio sakral terapi behandling går ud på, at man med lette og blide tryk primært på kraniet, fjerner ubalancer. Kranio Sakral terapi er en dybdegående terapiform, der går ind og fjerner ubehageligheder såsom spændinger, asymmetri og ubevægelighed.
  Livets åndedræt
  – er kranio sakral pulsens andet navn. Pulsen har fået dette øgenavn, fordi at pulsen er et udtryk for menneskets vitalitet – Med Kraniosakralterapi kan man ændre pulsens rytme og dermed forandre både kroppen og sjælen, så kroppen igen kommer i total balance. Det er behandlerens blide og dybdegående tryk, der kan få kroppen til selv at rette op på de ubalancer, der kan være opstået af forskellige årsager, f. eks efter et slag, stød, chok og lignende. Behandleren løsner, med sine fantastiske evner og berøringer op for de spændinger og blokeringer, som klienter mistrives med – dette vil oftest bringe klienten ind i en dyb, afslappende og nærmest meditativ søvn. Efter endt behandling vil klienten tit opleve reaktioner på, at kroppen renser ud og slipper sine problemer, dette kan mærkes ved forbigående træthed og lignende. Når kroppen er parat vil den give slip på de ubevidste traumer, der har plaget klienten og kroppen samt sjælen kan igen forenes.
  Bindevævsmassage
  Bindevævsmassage er en form for neuralterapi, ligesom fodzoneterapi hører den ind under reflekszoneterapierne, hvilket vil sige, at den har effekt på det autonome nervesystem. Effekten kommer ved specielle træk og strøj, disse kaldes også de terapeutiske træk.
  Alternative behandlere bruger bindevævsmassage til at opretholde eller genoprette harmonien og balancen i kroppen og nervesystemet.
  Alternative behandlere kan med bindevævsmassage, kranio sakral terapi og andre former for alternativ behandling hjælpe dig med at genoprette og vedligeholde kroppens og sindets indre ro og balance. Der er ingen grund til at gå rundt og have det dårligt og opleve en forringet livskvalitet, når der findes en masse professionel hjælp at hente.
  Lider du af stress, hovedpine, migræne, piskesmæld, svimmelhed, kæbespændinger og lignede – Kranio sakral terapi kan være den rigtige løsning for dig!

  Emner: Hypnose/SelvHypnose | No Comments »

  Kommentarer