• '; } else { echo ' '; } ?>
 • « | Home | »

  Et kursus i Mindfulness– Kan give ro og balance i hverdagen

  Af Janno d.31/12/2014

  I mindfulness handler det om at være tilstede nu og her, og derved opnå at kunne leve mere nærværende og roligt, med evnen til ud fra en følelsesmæssig og fysisk balance at tage de rigtige beslutninger.

  Derved skulle man opnå et liv der bringer ro, balance, lykke og livskvalitet i forreste række.

  På et kursus i mindfulness vil du lære ikke at dømme dig selv hele tiden, og i det hele taget at være åben overfor livet. Det handler om at leve i nuet, og ikke hele tiden forsøge at kontrollere detaljerne.

  Du vil blive introduceret til en masse forhåbentligt nye teknikker og metoder til at skabe balance og ro indeni. Ved hjælp af disse mindfulness teknikker vil du blive mere opmærksom på din fysiske krop, samt skabe en overordnet fornemmelse af at være mindre anspændt og mere afslappet i hverdagen.

  Mindfulness kursus for et bedre liv

  Det er tid til at give slip…

  De fleste der lever i et af verdens udviklede lande, lever nu om dage en fortravlet tilværelse hvor det hele handler om at få, have eller opnå flere og/eller bedre ting end naboen. For mange mennesker betyder det en forøget risiko for at tildrage sig en livsstilsbetinget lidelse såsom stress, depression, fobier eller angst.

  Den der gennemfører et 10-dages mindfulness kursus og efterfølgende dyrker mindfulness meditation dagligt, er bedre rustet til at undgå at blive ramt af disse livsstilssygdomme, ganske simpelt fordi disse personer har en anden livsstil.

  På et mindfulness kursus vil du lære at give slip på dine daglige bekymringer, at leve nu og her, og i det hele taget vil du lære nye sider af dig selv at kende.

  Mindfulness meditation stammer fra buddhismen som jo er kendt for den positive indstilling til alting. I buddhisme og mindfulness handler meget om at lære at beherske sine egne reaktions og tankemønstre, for derefter at blive bedre til at guide sig selv i en for alle parter positiv retning. Kort sagt bliver du med mindfulness meditation bedre til at tænke positivt, hvilket igen gør dit nemmere og lykkeligere end før.

  Med øvelse vil du blive i stand til at iagttage dine egne tanker og følelser, hvilket er en evne der ikke kan overvurderes i mine øjne. Du vil gradvist blive bedre til at spotte dine egne negative tankemønstre, og jo oftere du vender dem til noget positivt, jo mere automatisk vil det blive for dig at gøre det.

  Efterhånden som du lærer at beherske egne tanker og følelser, vil du begynde at reagere hensigtsmæssigt i forhold til den enkelte situation, og ud fra indre ro kan du så planlægge dine handlinger i forhold til at løse dagligdagens udfordringer. Du vil ret hurtigt opleve en fantastisk følelse af velvære og styr på livet uden kontrol.

  Et kursus i mindfulness er en chance for at slippe væk fra de negative tanker og finde indre ro, snyd ikke dig selv for den oplevelse.

  Emner: Meditation , Personlig Udvikling , Sundhed | No Comments »

  Kommentarer