• '; } else { echo ' '; } ?>
 • « | Home | »

  Slank med hypnose

  Af Janno d.13/08/2010

  Bliv Slank med hypnose – Opnå varigt vægttab

  Hvis du går rundt og har lyst til at tabe dig, er det at blive slank med hypnose en mulighed du bør overveje. Hvis du er som de fleste har du helt sikkert prøvet din del af forskellige slankekure uden at have opnået varigt vægttab.

  Har du prøvet det med at tælle alle de kalorier du indtager? Eller måske en kur hvor du kun måtte spise kartofler eller gulerødder? Uanset hvilken slankekur du har prøvet er resultatet som oftest det samme. Det gode ved de fleste slankekure er at hvis du følger dem bliver du normalt også slank, men problemet på den anden side er at når du stopper med at følge dem, falder du tilbage til de gamle vaner, og tager på igen, somme tider endda mere end du tabte til at begynde med.

  Der findes ikke en hurtig slankekur, der varer ved, uden at den indeholder en eller anden form for livsstilsændring, og igennem at gøre op med dine følelser vil du automatisk ændre livsstil, fordi du simpelthen ikke længere vil have behov for at opretholde dine usunde spisevaner, og helt naturligt få lyst til at spise mindre og sundere.

  At blive slank med hypnose betyder ikke bare at du får en hypnosebehandling og så ændrer du dine spisevaner helt uden problemer, det handler om at finde grunden til at du er overvægtig. De fleste mennesker der er overvægtige, er det fordi mad er en måde at styre eller kontrollere deres følelser, ganske ligesom mange gør med cigaretter.
  Vi skal alle spise, men der er forskel på at spise for at begrave følelsesmæssige behov, og at spise fordi du er sulten og din krop behøver næring. Det sidste går ofte at du indtager sunde måltider der er rige på vitaminer og mineraler, og det første kan du sikkert gætte dig til, det handler om hurtig mad, fed mad, usunde mellemmåltider og den slags.

  Rygestop med hypnose arbejder ofte på samme måde som slank med hypnose gør, det handler nemlig om hypnoterapi, en behandling der hjælper og guider dig til at finde frem til de følelser og behov du prøver at dække med mad, og i stedet for hjælpe dig med at løse op for de traumer der gør at du spiser forkert og tager på.
  Det er den sikre vej til vægttab, hvis du vel at mærke er motiveret for det, og indstillet på virkelig at kigge på dine begrænsende følelser og gennemleve tidligere smertefulde oplevelser.

  Er du nogensinde stoppet op og har spurgt dig selv hvorfor du lige fik lyst til at spise en hurtig burger, hvorfor du skulle fylde dig selv med slik og kager?
  Er det noget du gør fordi du er sulten, eller ligger der et andet behov bagved som du ubevidst forsøger at begrave under den usunde mad?

  Det er ikke unormalt at trøstespise, det har de fleste hørt om, og alligevel gør de det. Det er ikke med vilje, og bestemt ikke bevidst for at sabotere sig selv, og sit eget selvbillede ved at fylde sig med usunde fødevarer.

  Et eller andet sted i din opvækst er der opstået en følelsesmæssigt svær situation som du havde svært ved at tackle. Og hvis du eksempelvis gentagne gange har oplevet at du når du var ked af det, fik det bedre ved at spise noget sødt, såsom at din mor gav dig slik eller kage når du havde slået dig, eller din mor sagde kom og få lidt lækkert for at trøste dig når du var ked af det, så skal der ikke ret meget mere til førend dit ubevidste sind sætter lighedstegn imellem søde sager og at tackle ubehagelige følelser.

  Ved at slanke dig med hypnose og hypnoterapi, kan du finde frem til de oplevelser og følelsesmæssigt korrigere din underbevidstheds forkerte fortolkning af situationen, og derved genlære almindelig sundhed, og opnå et varigt vægttab.

  Du skal vide at selvom du er overvægtig og trøstespiser er det ikke fordi der er noget forkert ved, eller galt med dig. Du har blot været uheldig at lande i gentagne situationer, og uvidende tacklet dem på en vis der gør at du har udviklet en uheldig forsvarsmekanisme imod følelsesmæssigt svære situationer. Det kan meget vel også have influeret på din følelse af selvværd, og med al sandsynlighed vil du som en sidegevinst ved en hypnoterapi behandling få øget selvværd og selvtillid.
  Du skal også vide som det sidste at alt hvad du kan forestille dig, kan blive din virkelighed, så nu er spørgsmålet til dig: Kan du forestille dig at du kan blive slank med hypnose?

  Emner: Hypnose/SelvHypnose, Selvværd, Sundhed, Ubevidste Sind, Vægttab | No Comments »

  Kommentarer